All you can eat Budapest, azaz falj fel mindent.

All you can eat budapest

Hogy mi emberek nem vagyunk egyformák, azt minden értelmes személy tudja; hogyan is lehetnék, persze, ha eltérő kultúra mentén cseperedünk fel, ha nem ugyanazok a körülményeink, ha egyszer mások a szüleink is – és így tovább. Így aztán létezik olyan ember is, aki nem éri be azzal a mennyiségű étellel, amivel más vígan elvan aznap. Szerencsére az az all you can eat Budapest http://www.trofeagrill.eu/all-you-can-eat-budapest hely, melyről alább szó esik, pontosan rájuk gondolt, amikor három budapesti egységét megnyitotta.

Nézzen el a Trófeába, ha tud és szeret is enni!

A Trófea azzal emelkedik a normál éttermek fölé, hogy nem egyedi áron adja különféle ételeit, fogásait, hanem magáért a fogyasztásért kér el egy előre megszabott összeget a vendégtől – aki aztán ennek fejében bátran „garázdálkodhat”, ha kedve tartja. Akinek már volt része svédasztalos reggeliben, amikor megszállt valahol, az tudja, miről van szó: asztalok hosszú soráról, ahol mindenféle étel képviselteti magát, s amiből a fizetővendég bátran vehet igénye szerint. (Eme korlátlanság az italkínálatra is kiterjed, így szomjan sem maradhat az, aki kifizeti a Trófea beugróját.)

Kinek nem ajánlott a Trófeában étkeznie?

Leginkább azoknak, akiknek már egyetlen tányérnyi étel is elég szokott lenni. Ők ugyanis szinte biztos, hogy nem tudják lefogyasztani a kifizetett összeget, így pedig nem is éri meg nekik a pénzüket a Trófeában elkölteni. Ilyen esetben érdemesebb inkább a trofeakiszallitas.hu oldalról beszerezni a trófeás ételt, amit a honlapon keresztül normál árért lehet megrendelni – mintha csak egy sima étteremből rendelne magának kaját az érdeklődő.

Hol található meg a Trófea helyileg?

Ahogy arról már esett szó, Budapesten három helyen is lehetősége van a vendégnek Trófea Grillben étkeznie: a Margit híd budai hídfőjénél, a belvárosban (Király utca) és a XIII. kerületben (Visegrádi út). Mivel mindenütt ugyanaz a minőség várja a vendéget, így érdemes mindig a legközelebb eső étterem mellett dönteni, ha megéhezik az ember.

A Trófeával a lakodalom is korlátlan élvezet tud lenni!

Amennyiben valaki a lakodalmán is korlátlan mennyiségben élvezné az étterem étel- és italkínálatát, úgy arra minden további nélkül meg is van a lehetősége! Ehhez csak fel kell keresni a kinézett Trófeát, és egyeztetni kell a dologról. Természetesen ital terén sem kell ekkor visszafognia magát a násznépnek, hiszen nem is lagzi az, ahol centire ki van számítva, mennyi alkohol fogyhat el.