All you can eat Budapest, azaz falj fel mindent.

Szponzorált tartalom

All you can eat budapest

Hogy mi emberek nem vagyunk egyformák, azt minden értelmes személy tudja; hogyan is lehetnék, persze, ha eltérő kultúra mentén cseperedünk fel, ha nem ugyanazok a körülményeink, ha egyszer mások a szüleink is – és így tovább. Így aztán létezik olyan ember is, aki nem éri be azzal a mennyiségű étellel, amivel más vígan elvan aznap. Szerencsére az az all you can eat Budapest étterem hely, melyről alább szó esik, pontosan rájuk gondolt, amikor három budapesti egységét megnyitotta.

Nézzen el a Trófeába, ha tud és szeret is enni!

A Trófea azzal emelkedik a normál éttermek fölé, hogy nem egyedi áron adja különféle ételeit, fogásait, hanem magáért a fogyasztásért kér el egy előre megszabott összeget a vendégtől – aki aztán ennek fejében bátran „garázdálkodhat”, ha kedve tartja. Akinek már volt része svédasztalos reggeliben, amikor megszállt valahol, az tudja, miről van szó: asztalok hosszú soráról, ahol mindenféle étel képviselteti magát, s amiből a fizetővendég bátran vehet igénye szerint. (Eme korlátlanság az italkínálatra is kiterjed, így szomjan sem maradhat az, aki kifizeti a Trófea beugróját.)

Kinek nem ajánlott a Trófeában étkeznie?

Leginkább azoknak, akiknek már egyetlen tányérnyi étel is elég szokott lenni. Ők ugyanis szinte biztos, hogy nem tudják lefogyasztani a kifizetett összeget, így pedig nem is éri meg nekik a pénzüket a Trófeában elkölteni. Ilyen esetben érdemesebb inkább a trofeakiszallitas.hu oldalról beszerezni a trófeás ételt, amit a honlapon keresztül normál árért lehet megrendelni – mintha csak egy sima étteremből rendelne magának kaját az érdeklődő.

Hol található meg a Trófea helyileg?

Ahogy arról már esett szó, Budapesten három helyen is lehetősége van a vendégnek Trófea Grillben étkeznie: a Margit híd budai hídfőjénél, a belvárosban (Király utca) és a XIII. kerületben (Visegrádi út). Mivel mindenütt ugyanaz a minőség várja a vendéget, így érdemes mindig a legközelebb eső étterem mellett dönteni, ha megéhezik az ember.

A Trófeával a lakodalom is korlátlan élvezet tud lenni!

Amennyiben valaki a lakodalmán is korlátlan mennyiségben élvezné az étterem étel- és italkínálatát, úgy arra minden további nélkül meg is van a lehetősége! Ehhez csak fel kell keresni a kinézett Trófeát, és egyeztetni kell a dologról. Természetesen ital terén sem kell ekkor visszafognia magát a násznépnek, hiszen nem is lagzi az, ahol centire ki van számítva, mennyi alkohol fogyhat el.