Székhelyszolgáltatóval minden könnyebb!

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás pest megye

székhelyszolgáltatás pest megye

Mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer teljesen önálló életet élhetek. Persze ez nem afféle gyermeki vágyakozás volt, hanem az, hogy a szüleimhez hasonlóan nekem ne alkalmazottként kelljen leélni az életemet. Már annak a gondolatától is rosszul voltam, hogy valahová reggel nyolctól délután négyig bezárva kell töltenem a napokat, a négy fal között és mindezért egy teljesen irreálisan alacsonyt bért kapjak fizetségül. Az egyik napról a másikra való megélés elkerülése mellett még az álmok között szerepelt az is, hogy lehetőleg a vállalkozásom az Budapesten realizálódjon, ott rendelkezzek székhellyel. Mert azért sznobizmus ide vagy oda, valljuk be, mégiscsak jobban hangzik egy pesti székhelyű cég.

A cégalapítást anno igyekeztem teljesen online végezni. Ebben nagy segítségemre voltak különböző ezzel a témával foglalkozó weboldalak, mint például a szekhelypartner.hu, ahol abszolút érthető iránymutatást kaptam arra vonatkozóan, hogy milyen lépéseket, valamint azokat milyen sorrendben és milyen segítőkkel kell megtenni. Az ő általuk javasolt mezsgyén haladva így nem hagyhattam ki az ügyvédi jogi tanácsadást sem. Az ügyvéddel tartott jogi konzultáció csak megerősített abban, hogy egy jól megválasztott székhelyszolgáltatóval nagyon sok mindent nyerhetek maga a székhely bejelentése mellett.

Mivel eleve a szekhelypartner.hu tanácsait megfogadva jutottam el a cégalapításig, ezért őket választottam székhelyszolgáltató partnerül is. Szerencsére a székhelyszolgáltatás pest megye szerte immáron egyre kiterjedtebb területeken elérthető. A szolgáltatás igénybevételére lehetőség nyílik számos kerületben. Ilyen például a II. kerületben a Rakpart és a Bem József utca, az V. kerületben a Bátory utca és a Ferenciek tere, a VI. kerületben a Szinyei Merse utca, valamint a XII. kerületben a Nagyenyed utca. Örvendetes, hogy a székhelyszolgáltatás pest megyei lehetőségei egyre csak bővülnek, tehát érdemes figyelni a szekhelypartner.hu weboldalt a pesti székhelyben gondolkodóknak. A folyamatos budapesti székhely variáció bővülés mellett ugyanúgy vidéken is egyre több hellyel, illetőleg címmel is rendelkezésünkre állnak széleskörű szolgáltatásaikkal.

Ezek a szolgáltatások pedig a székhely cím biztosításán kívül egy hozzájáruló nyilatkozat rövid időn belüli elkészítésével, valamint tulajdoni lap átadással kezdődnek, aztán a székhely címen a cégtábla kihelyezésén kívül még számtalan adminisztratív feladat nagyon egyszerű megoldásával, illetve átvállalásával is jár.

Például minden küldeményünket, illetve levelünket átveszi és megőrzi a székhelyszolgáltató. Ezen túlmenően a leveleket beszkennelik és továbbítják nekünk e-mailben. Természetesen, a levelek ezt követően sem tűnnek el, hiszen az ügyfél által megadott címre minden hónapban még ki is postázzák azokat egy, az ügyfél által megadott címre. Az is fantasztikus, hogy a megbízó cégek helyett még hivatalos személyeket, illetve előzetes megbeszélés alapján még az ügyfeleket is fogadják a székhelyeken. Ezenkívül rendelkezésre állnak a jogszabályokban meghatározott módon a különféle kényszerintézkedéseknél, például egy esetleges NAV ellenőrzés során is. Emellett amennyiben szükséges számunkra, úgy különdíjért egy külön irattárban megőrzik hivatalos iratainkat.

Amennyiben a szekhelypartner.hu-val megállapodást kötünk, úgy a szolgáltatást nyújtónak meg kell adni a cégnevünket, valamint természetesen a szerződés egyik sarkalatos pontját, a tervezett székhelyet is egyeztetnünk kell. Az eljáró cégképviselő nevét és adatait, egy kapcsolattartási telefonszámot, valamint szkennelési és email címet, ezen túlmenően pedig egy postázási címet is rendelkezésükre kell bocsátanunk.

A szekhelypartner.hu-val megkötött szerződéshez nem jár pluszban hűségnyilatkozat tétel, azonkívül pedig nem érhetnek bennünket meglepetések, hisz nincsenek apróbetűs részekben elrejtett plusz költségek sem.

Amennyiben megkötöttük a székhelyszolgáltatási szerződést már nincs is más dolgunk, mint hogy a székhelyszolgáltatás tényét bejelentse könyvelőnk a NAV felé a külön erre a célra szolgáló adatlapon. Egyébként erre a bejelentéstételi kötelezettségre külön felhívja a figyelmünket a székhelyszolgáltató szekhelypartner.hu.