Székhelyszolgáltatás a legjobbaktól

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

Már nagyon vártam ezt a csajos kirándulást a legközelebbi barátnőimmel! A gimiben mi négyen elválaszthatatlanok voltunk, és bár a szeretetünk azóta is töretlen egymás iránt, de mindenkinek ott van a tanulás, többeknek már a munka és a párkapcsolat is, és már nem tudunk olyan gyakran találkozni, mint szeretnénk, főleg nem négyesben. Más dolog két emberre leszervezni valamit, mint háromra vagy négyre mindenkinek megfelelő időpontot összeegyeztetni. Egyre több mindenkitől hallom azt, hogy én még szerencsés vagyok, hogy így „egyben maradtunk” négyen, mert akinek különálló baráti társaságai vannak, vagy egész egyszerűen olyan a baráti köre, hogy senki nincs jóban a másikkal, csak vele, annak bizony nehéz dolga van, ha ápolni akarja a kapcsolatait.

Persze nekünk is voltak hullámvölgyeink, távolodásaink, szó se róla, de a lényeg, hogy mindig mindent meg tudtunk oldani! Ami még nehéz szerintem, az az, hogy egy idő után, amikor zűrösebbek a mindennapok, hogyan szerzünk új közös élményeket együtt. Mivel sokszor csak ahhoz van időnk/energiánk, hogy valakinél, vagy a kedvenc kávézónkban, italozónkban összefussunk, így kitűztük magunk elé a célt, hogy innentől minden évben elutazunk valahová együtt! Ha csak nem messze, mert nem tudunk rá annyit költeni, akkor is – de ha épp mindannyian jó évet zártunk, akár külföldben is gondolkodhatunk! Idén egy kis jacuzzis, medencés házat béreltünk ki a szomszéd megyében egy kis csendes részen.

Nagyon sokat beszélgettünk, nevettünk, pihentünk, áztattuk magunkat és napoztunk, de volt, hogy elmentünk vacsizni meg várost nézni a közeli helyekre. Ugyan csak pár nap volt, de teljesen feltöltődtem energiával – jó volt megtapasztalni, hogy még mindig mennyire jól működik együtt a kis csajcsapat, főleg ahhoz képest, hogy amúgy tök különbözőek vagyunk – de azért a világnézetünk alapvetően hasonló, nyilván nem véletlenül vagyunk ilyen jó barátok. Remélem, hogy ha majd feleségek és családanyák leszünk, akkor is tudunk egymásra időt szánni. Sőt, nem titkolt vágyunk, hogy a gyerekeink is jóban legyenek majd egymással!

Ám mostanság még más témák foglalkoztatnak, például az, hogy vállalkozásba kezdjek. Ezért már elkezdtem feltérképezni a lehetőségeimet – például bt. és kft. ügyében is már egészen kiműveltem magam, és szeretnék azzal is minél inkább képbe kerülni, mi a cégalapítás gyakorlati menete. Tudom, hogy manapság minden dolog sok papírmunkával és ügyintézéssel jár, erre fel kell készülnöm. A múltkor találtam a neten egy oldalt, ahol jó pár hasznos infó érhető el a témában, ez pedig nem más, mint a Székhelycentrum.

Gondoltam, hátha másnak is hasznos lehet rajtam kívül. Úgyhogy most próbálom átadni nagy vonalakban, hogy mivel is foglalkozik a Székhelycentrum meg, hogy miket láthatsz az oldalon – mondjuk olyanokba például nem tervezek belemenni, hogy mik a székhelyszolgáltatás feltételei, de azt hiszem, talán nem is ez a legérdekesebb, hanem a lehetőségek. De összességében már így az elején biztatnálak, hogy nyugodtan pillants rá a weboldalra!

A székhelyszolgáltatás Újlengyelben az egyik legextrább lehetőség, amivel szembe találhatod magad akkor, ha cégalapításban gondolkozol – legyen szó a kft alapításról vagy bt indításáról. De hogy mivel is különlegesebb Újlengyel, mint akár egy budapesti székhely? Talán még nem is hallottál erről a Pest megyei településről, de Újlengyellel kapcsolatban fontos info, hogy azoknak a cégeknek, akiknek itt található a székhelyük, nem kell az önkormányzat részére megfizetniük az iparűzési adót. Ezzel akár nagyon sok pénzt is meg lehet spórolni, ami egy induló cég esetén kifejezetten fontos szempont lehet. Ráadásul a helység könnyen megközelíthető a fővárosból, ugyanakkor utóbbi mellett szólhat az, mint potenciális székhely, hogy sokakban exkluzívabb jelentést hordoz egy budapesti cím, mint minden más. Ez esetben nyilván a cég profilja, célközönsége sem mindegy, így nem lehet nagy általánosságban gondolkozni, mindig személyre szabottan lehet megtalálni a legjobb megoldást, ebben pedig a Székhelycentrum abszolút partner.

Érdemes áttanulmányozni a Székhelycentrum ajánlatait, mert igazán tapasztalt és profi cégről van szó. Ha tervben van nálad a cégalapítás, és kifejezetten abban gondolkozol, hogy székhelyszolgáltatást is szeretnél igénybe venni – annak sok előnye miatt -, akkor érdemes lehet áttanulmányoznod a honlapot. Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy megérett az idő a cégalapításra és szívesen belevágnál, akkor itt a szuper lehetőség! Nem mondom, hogy soha vissza nem térő, de szerintem egy érdeklődést mindenképpen megér a dolog. A teljes folyamaton végig tudnak kísérni, ami nagy előnyt jelent, és közben minden felmerülő kérdésedre választ is kaphatsz. Például azzal kapcsolatban is tudnak részletesen informálni, hogy mik a székhelyszolgáltatás feltételei. Sőt, akár cégmódosítással kapcsolatos ügyintézésben is a segítségedre tudnak lenni, és emellett igénybe vehetsz székhelyszolgáltatást is. Így, ha a meglévő cégedet érintő változtatásokkal keresnéd fel őket, akkor is jó helyen jársz.

A hozzáállásuk kifejezetten ügyfélbarát, céljuk, hogy bizalomteli kapcsolat alakuljon ki az ügyféllel és székhelyszolgáltatás esetén a hosszú távú együttműködésre törekednek. A másik előnye ennek a folyamatnak, hogy rugalmasan intézhető, nem szükséges hozzá például a személyes találkozás sem, így egy igazán kényelmes ügyintézési formáról beszélhetünk ez esetben. Főleg egy cég vezetése esetén lehet nagyon fontos szempont az, hogy a lehető legrugalmasabb formában lehessen intézni a hivatalos ügyeket. Hogy a cégszolgáltatáshoz még postaszolgáltatás is jár például, az már csak hab a tortán, vagy hogy a Székhelycentrumnál nem szűnik meg azonnal a szolgáltatás, ha elfelejtjük meghosszabbítani… Máshol pedig így van. Itt türelmi idő következik. Ebből is látszik, hogy ez a cég más, mint a többi, sokkal jobbat és mindig több előnyt szeretne nyújtani az ügyfeleinek – ez egy elég szimpatikus hozzáállás szerintem.

Remélem, hogy valamennyire sikerült bemutatnom, mit is tud a Székhelycentrum, mivel foglalkoznak, mert szerintem nagyon jó, hogy vannak. Talán nem túlzás azt kijelenteni, hogy a cégalapítás senkinek nem jön kisujjból, és hogy nagyon jól tud jönni a szakértői segítség. Engem abszolút megvettek, tuti igénybe fogom venni a szolgáltatásukat, ha végre belevágok a cégalapításba! Szívből ajánlom az oldalt nektek is – tájékozódjatok, informálódjatok, nem fog a károtokra válni a dolog semmiképp, ha pedig kérdésetek van a cégalapítás vagy székhelyszolgáltatás feltételeivel kapcsolatosan, akkor keressétek őket nyugodtan!

A székhelyszolgáltatás is egy olyan extra, amiről szerintem tök jó lenne, ha minél többen hallanának és olvasnának, mert nagy segítséget tud jelenteni a cégvezetőknek a mindennapos, adminisztratív dolgokban. A Székhelycentrum ráadásul már több mint 15 ezer ügyféllel szerzett tapasztalatot, ez a szám pedig azt hiszem, maximálisan önmagáért beszél! Bízom benne, hogy meghoztam a kedveteket a vállalkozáshoz, de elsősorban a weboldalhoz! Hajrá mindenkinek az önmegvalósításhoz – én úgy érzem, a legjobb úton járok!