Gerard tető, a kőzúzalékos lemeztető.

Szponzorált tartalom

Gerard tető

Gerard tető

Senkinek nem mondunk újat azzal, hogy drágább lett az élet, vele együtt pedig az építkezések, hiszen az építőanyagok árai is csak növekednek. Mit lehet tenni, hogy közben ne kelljen lemondani az igényekről?

Számos építészeti megoldás létezik, érdemes utánajárni a lehetőségeknek. Mi most egy olyan területre vonatkozóan szeretnénk hasznos tanácsokat adni, ami minden esetben a nagyobb kiadások közé tartozik. Ez nem más, mint a tetőfedés.

Mi az a Gerard tető és miért kap egyre nagyobb szerepet a tetőépítésnél?

Immáron több, mint 60 éve, hogy kifejlesztették ezt a fajta tetőlemezt, amely több rétegből áll. Ezen rétegek mindegyike fontos szerepet kap abban, hogy 50 év garanciával élvezhetjük a tetők nyújtotta előnyöket. A kőzúzalékos, kőszórt lemeztető egyszerre állja az időjárás okozta viszontagságokat, valamint áll ellent a tűznek is.

Könnyű súlya miatt a Gerard tető felhelyezése nagyon egyszerű, s mivel könnyű vele dolgozni, ezért lehetőséget teremt rá, hogy sokkal gyorsabban kész legyen a tető. Az idő pedig pénz. Térjünk ki az árakra is kicsit. Árában sokkal kedvezőbb is amellett, hogy mennyi pozitív tulajdonsága van. Ár-érték arányban az egyik legjobb választás! Kedvező árának és prémium minőségének hála egyre szélesebb körben találkozhatunk vele a családi házak és egyéb ingatlanok tetőfedésénél.

A Gerard tető megjelenése nagyon hasonló a hagyományos betoncserépéhez, nagyon esztétikus. A színválaszték igencsak széles, ezért aki a Gerard mellett dönt, annak nem kell kompromisszumot kötnie azzal kapcsolatban, hogy mennyire tudja majd színben és megjelenésben összehangolni az ingatlan stílusával. Az alumínium-cink acéltetők hatalmas teret hódítottak maguknak, ami nem véletlen, mert nagyban megkönnyíti az építkezők és lakásfelújítók dolgát. Azokét, akik új tetőt szeretnének felépíteni, illetve azoknak is egyszerűbb a dolga, akik felújítanak.