Ha póló feliratozáshoz keresel megfelelő csapatot, itt a megoldás!

Szponzorált tartalom

póló feliratozás

póló feliratozás

Saját vállalkozás az online világban

Nemrég saját vállalkozásba kezdtem, de ráadásul nem is akárhogyan! Úgy döntöttem, az online világban szeretnék érvényesülni, ezért olyan business coaching programot hirdettem meg, ami nem csak helyileg, de globálisan, a világ bármely pontjáról elérhető. Elsősorban magyar ajkú üzletembereknek szeretnék segítséget nyújtani, legyen szó itthoni, vagy külhoni magyarokról. De ha beindul a vállalkozás, akkor nem zárkózom el angol nyelvű tartalmak gyártásától sem. A családunkban én vagyok az első, aki ilyesmivel próbálkozik, így képzelhetitek a szüleim reakcióját. Szerintük az internetből nem lehet megélni, és ha tisztességes ember szeretnék lenni, akkor igenis keressek szépen valami normális munkát magamnak.

Csakhogy én hiszek az ötletemben, és biztos vagyok benne, hogy megtalálom a módját annak, hogyan is valósíthatnám meg az álmomat és indíthatnám be a vállalkozásomat. Már el is készültem a weboldalammal, és meghirdettem az első online programjaimat is. Nem fogjátok elhinni, de a tréningjeimre már most szép számmal vannak jelentkezők! A következő lépés pedig az lenne, hogy kicsit tudatosabban építsem a saját nevemmel fémjelzett márkát, és minél több emberhez eljuthassak. Ezért a videóimat mától egyedi szettben tervezem felvenni. Ehhez pedig a póló feliratozás lehetőségével szeretnék megfelelő felsőt készíttetni, ami esetleg a nevemet viseli, vagy valamilyen hozzám köthető idézetet tartalmaz.

LOL Markt egyedi póló tervek és póló feliratozás

Egy barátnőm javasolta, hogy ha póló feliratozásban gondolkodom, akkor mindenképpen nézzek rá a LOL Markt internetes webáruház oldalára. Bár a webáruház szó e tekintetben nem teljesen fedi a valóságot, a srácok ugyanis országos lefedettséggel rendelkeznek. Az ország tizenkét pontján vannak üzleteik, többek között Budapest közelében is. Így ha már nagyon elegem lenne az online vagy a telefonos kommunikációból, személyesen is fel tudom őket keresni az ötletemmel. A póló feliratozás mint olyan egyébként sem ismeretlen terep a számukra, hiszen az oldaluk is tele van jobbnál jobb felirat ötletekkel. Ezeket tematikusan kategorizálva lehet megtalálni az oldalon, így ha bárki ihlet híján maradna, az oldalról biztosan tud ötletet meríteni! És persze ha valakinek nagyon megtetszik, amit az oldalon lát, akár azt a feliratot vagy mintát is megrendelheti.

Szerencsére a srácok azonban nagyon rugalmasak, így van lehetőség személyesen és/vagy telefonon, e-mailben is együtt kialakítani a végleges koncepciót. Így ha még csak egy kezdetleges ötlettel rendelkezel is, mindenképpen érdemes őket felkeresned, és meg fogjátok találni a módját a végleges dizájn létrehozásának és a terv megvalósításának! De nem csak póló feliratozás és dizájn terén ilyen rugalmasak. Ha az egyeztetések ellenére mégsem tetszene a végeredmény, a pólót nyugodt szívvel visszaviheted. Sőt, ha úgy van, elég csak visszaküldened, a csere ebben az esetben is díjmentes, egyedül a szállítási költséget kell kifizetned. És ha még ez után sem lenne rendben valami, a LOL Markt csapata készen áll arra, hogy még további két alkalommal cserét intézzenek. Nekik ugyanis az számít, hogy elégedetten távozz tőlük.

Annyi sok jót hallottam a csapatról, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy velük fogok dolgoztatni a projekthez. Ráadásul mindig magas minőségű anyagból készült pólót használnak a feliratokhoz, így biztos lehetek abban, hogy tartós lesz az áru, amit vásárolok. Nektek van már tapasztalatotok egyedi póló készítésben? Ha igen, kérlek osszátok meg a kommentek alatt, nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre!