Öntapadó melltartó a hölgyek örömére

Öntapadó melltartó

A felmérések szerint, a nők túlnyomó többsége egyáltalán nincs megelégedve a kebleivel. Még szerencse, hogy a mai világban nem kell mindjárt kés alá feküdni, ha valaki mutatósabb külsőre vágyik. Az öntapadó melltartó műanyag felhasználásával készült. Elsősorban akkor bizonyul jó ötletnek a használata, amennyiben a hölgyek egy mélyebben dekoltált ruhát szeretnének felvenni.

A nyitott hátú vagy vállú öltözékek esetében kifejezetten praktikus lesz. Végre nem kell aggódni a kilógó melltartópánt miatt a felragasztását követően. Az adora.hu weboldalon A és D kosárméret között lehet sort keríteni a megrendelésére. Középen egy szilikon pánt tartja össze a 2 részt. Az öntapadó melltartó viselése nagyon kényelmes. Az esetében attól sem kell félni, hogy egy óvatlan pillanatban villantanak a hölgyek. Biztosan fent fog maradni a bőrön, az erős ragasztónak köszönhetően. Egy kicsit képes megemelni a kebleket, de nem akadályoz senkit sem a mozgásban. Az öntapadó melltartó nem számít túl drágának, hiszen olcsóbb, mint a hagyományos változata.

A tisztítása is nagyon könnyű feladatnak bizonyul. A webáruházban kapható még egy másik típusa is. A zsinórral ellátott, szilikon melltartó elsősorban akkor képes segítséget nyújtani, ha a hölgyek látványos dekoltázsra vágynak. A keblek középre húzhatóak, aminek köszönhetően jobban érvényesül a szépségük. A kismellű nőknek sem kell aggódniuk, hiszen az esetükben is működik ez a művelet. A nagyobb keblekkel megáldott hölgyeknél különösen látványos lehet a szilikon melltartó hatása.

Garantálható, hogy a férfiak szeme meg fog akadni a dekoltázsukon. Az alkalmi ruhák, valamint felsők esetében remek ötletnek bizonyulhat a viselése. Rendszeresen hordható, amennyiben valakit zavarnak a pántok. Végre nem kell azzal sem szembesülni, hogy a kapcsok megsebezték a bőrt. Amennyiben valakinek kiemelkedő anyajegye van a pántok vonalán, jobban teszi, ha inkább a szilikon melltartó viselése mellett dönt. Így nem kell attól félnie, hogy az anyajegyek esetleg károsodnak az állandó dörzsölődés miatt.