Az Xbox One X a legerősebb konzol

Szponzorált tartalom

Xbox One X

Tősgyökeres Xbox játékosok számára nagy hír volt, amikor elérkezett a legújabb Xbox széria, hiszen a One sok hibát kijavított, mely a 360-ban megfordult, ráadásul teljesen új szintre emelte a vizuális élményt, valamint az online szolgáltatások lehetőségeit. Az Xbox One széria csúcsát az Xbox One X jelenti, mely jelenleg a legerősebb játékkonzolnak számít a piacon 6 TFLOPS számítási teljesítményével, mely egészen egyedülálló a játékkonzolok világában.

Grafikus teljesítmény terén az Xbox One GeForce GTX 1070 körül ketyeg, ha össze akarjuk vetni az asztali gépek oldalával is a történetet, tehát garantált a 4k-s, 60fps-es élmény minden játék esetében. Mindez a profi mérnöki tervezésnek köszönhetően jött létre, ráadásul Xbox One X a konzolok történetében először folyadékhűtés biztosítja, hogy soha ne melegedjen túl a gép.

Maximális teljesítmény biztonságos üzem mellett, hogy a legkövetelőzőbb játékok se okozzanak gondot! Röviden és tömören: nagyszerű játékélményt nyújt az Xbox legújabb konzolja. Ha bármikor van egy kis szabadidőnk a kikapcsolódásra, akkor az Xbox One X garantáltan ott lesz, hogy élvezhessük a legújabb játékokat és az online szolgáltatásokat.

Webáruházunkban te is megrendelheted elérhető áron a One X-et, melyhez most ajándék játékokat is biztosítunk, hogy azonnal megkezdhesd a szórakozást és a kikapcsolódást. Ugorj bele olyan játékok világába a világ legerősebb konzoljával, mint a PUBG, Dead Rising 4, Halo 5 Redemption és sok egyéb! Az Xbox One X egyébként több szempontból is jó beruházás, hiszen nem csak a legmodernebb játékokat élvezhetjük rajta, hanem már jó néhány Xbox 360, valamint az összes Xbox One és Xbox One S játékot és kiegészítőt is, hiszen a One X visszafelé kompatibilis ezekkel is.

A natív 4K támogatás mellett a konzol ráadásul felskálázza 4K-ba az Xbox One játékokat és az Xbox 360 és Xbox Classic címeket is a natívhoz meglepően közeli vizuális élményben. Az Xbox One X tökéletes választás azon gamerek számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a konzolplatformból. Csúcsteljesítmény, gyönyörű külső, ajándék játékok, hosszútávú beruházás. Vásárolj Te is nálunk!