A lenmagolaj jót tesz a lovának

Lenmagolaj

A megszokott takarmányt jó időnként valamilyen igazi finomsággal kiegészíteni, aminek a lovaink minden bizonnyal nagyon fognak örülni. Pazar tulajdonságokkal rendelkezik például a lenmagolaj, aminek adagolása a gondos törődést jelzi az állat felé.

Természetesen ezt is okosan kell csinálni, a kúraszerű adagolás a legjobb módszer, mert így nem szokik hozzá a ló szervezete a plusz tápanyaghoz, de mégis élvezi az ebben koncentrálódó pozitívumokat. A hidegen sajtolt lenmagolaj nagyon egyszerűen belekeverhető a paci eledelébe.

Támogatja az egészséges szervezet optimális működését, sőt, a kólika is megelőzhető az alkalmazásával. Áldásos tevékenységet végez az emésztéssel és a bélflórával kapcsolatban egyaránt. A lenmagolaj zsírsav profilja kiemelkedően előnyös, ideális benne a telített és a telítetlen zsírsavak aránya.

Egészítse ki hátasa abrakját ezzel a remek hatású olajjal, amit a fito-store.com webáruház jóvoltából egyszerűen beszerezhet! Adja meg a lehetőséget kedvencének a hosszú, egészséges életre!