Nem tudod, mikor lehet erre szükséged: csőtörés megállapítása bontás nélkül.

Szponzorált tartalom

csőtörés megállapítása bontás nélkül

csőtörés megállapítása bontás nélkül

Az utcánkban mindig történik valami. Mivel sok az idős lakó, ezért gyakran hozzám jönnek kérésekkel, hogy keressek meg nekik ezt vagy azt az interneten, vagy segítsem visszaállítani a tévéjüket, ha elnyomták, én pedig – fene abba a jó szívembe – amikor tudok, segítek. A legkedvesebb szomszédom Zsuzsi néni, akivel sokat szoktam beszélgetni, és mindig nekem szól, ha nem működik a tv-je – hozzáteszem, én sem értek hozzá, össze-vissza nyomkodom, amíg vissza nem jön az adás.

A múltkor azzal fordult hozzám Zsuzsi néni, hogy szerinte szivárog a víz valahol, és ugyan nézzek már utána, van-e olyan, hogy a csőtörés megállapítása bontás nélkül történik – legalábbis amíg a körülbelüli helye megállapításra kerül. Mivel erre a kérdésre én sem tudtam a választ hirtelen, ezért a netet hívtam segítségül, és hála az égnek egész hamar rátaláltam a vizszereles.net oldalra, ahol egészen részletesen írnak arról a kamerázós műveletről, ami tulajdonképpen a csőtörés megállapítása bontás nélkül – ez a csatornakamerázás. Nem is húztuk sokáig az időt, mire felvázoltam neki a folyamatot, segítettem tárcsázni a honlapon megadott telefonszámot, ahol a vonal túlsó végén célzott kérdésekkel próbálták a lehető legpontosabban kideríteni, mi lehet a probléma Zsuzsi néni otthonában. Mivel a helyzet igen sürgősnek látszott, ezért biztosították afelől, hogy egy órán belül ki fognak érkezni a megadott címre és egyből meg is kezdik a munkálatokat.

Szerencsére Zsuzsi néninél így sikerült megelőzni egy nagyobb bajt, ráadásul még a biztosítóhoz is fordulhat a kárral és a megfelelően kitöltött számlával, amit a szerelő adott neki. De ha esetleg bármi probléma akadna még, az elvégzett munkára természetesen garancia jár – igencsak szimpatikus hozzáállás a vizszereles.net szakembereitől!