A TENS kezelés segíthet elhagyni a fájdalomcsillapítókat!

Szponzorált tartalom

TENS kezelés

TENS kezelés

Olyan világban élünk, ahol nem telik el egy perc sem anélkül, hogy ne találkoznánk valamilyen gyógyszer reklámmal. Ez legyen akár a tv, rádió vagy az internet, mindenütt ott vannak. Sajnos sokan eddig jutnak el, amikor valamilyen fájdalommal élnek együtt és nem is tudnak továbbjutni a konzervatív kezelések terén, hiszen a gyógyszerek egyből kézre állnak és gyorsan elérhetőek.

Mivel valójában nem jó választás az, ha csak a fájdalmat kezeljük, de a kiváltó okot nem, illetve arra talán sok esetben fény sem derül igazán, ezért érdemes lehet megismerkedni azokkal a terápiás módszerekkel, amelyek gyógyszeres kezelés nélkül engednek utat a gyógyulásnak.

A TENS kezelés egy közülük, amely egy olyan fájdalomcsillapító hatású elektroterápiás kezelés, ami képes célzottan kezelni a krónikus és akut fájdalmakat. Amennyiben izomfájdalom, zúzódás, ízületi fájdalom, idegfájdalom, hátfájás vagy hasonló kellemetlenségek györtik, akkor érdemes lehet megismerkedni egy kicsit közelebbről is a TENS kezelés előnyeivel, melyek vitathatatlanok!

Ez a készülék otthoni használatra is alkalmas, azonban amiatt érdemes mégis szakemberhez fordulni, mert a frekvencia megválasztása rendkívül fontos a sikeres kezeléshez. Laikusként nehezen lehetne egy egyszerű, általános leírás alapján történő kezeléstől sokat várni, viszont jó kezekben biztosan működik a dolog!

Attól függően, hogy alacsony vagy magas frekvenciát alkalmazunk a kezelésben, úgy változik a fájdalomcsillapító hatás is. Eddig egy egyszerűnek tűnik, viszont a tartósság érdekében mégis az alacsony, illetve az ideális frekvenciát kellene alkalmazni ahhoz, hogy eredményt érhessünk el.

A TENS kezeléssel közelebb kerülhet a fájdalommentes élethez, a kellemetlen mindennapokat maga mögött tudhatja, viszont ismét felhívnánk a figyelmet arra, hogy szakértő kezekben sokkal sikeresebb a kezelés!