Csapatépítés játékokkal és vitorlásokkal.

Szponzorált tartalom

csapatépítés

csapatépítés

Szerintem ebben az évben mindenkinek szüksége van a nevetésre és a kikapcsolódásra. Hiába ültünk akár hosszú heteket otthon, a felgyülemlett stresszt nem tudtuk szerintem rendesen levezetni. Én mindenképpen átértékeltem az emberi kapcsolatokat és az együtt töltött időt. Ez a lelassult tavasz megtanított nagyon sok mindenre. Már csak arra is, hogy amúgy mennyire szeretem kollégáimat és milyen jó is volt közösen végig gyűrni a hétköznapokat. Ezzel ők is ugyanígy voltak, ezért úgy döntöttünk, hogy a nyáron elmegyünk egy hétvégére, a Balatonra. Szerettünk volna a szokásos lángos és vizibicikli páros mellé beiktatni még valami izgalmas dolgot, így találtunk rá a BalatonPRO weboldalára.

Mindenkinek volt kedvére való program!

Arra jutottunk, hogy összekötjük a kellemeset a hasznossal, és ha már az egész iroda legurul a Balatonhoz és a BalatonPRO-nál fogunk vitorlázni, akkor egy csapatépítő program is benevezünk. Így esett a választásunk a vitorlás csapatépítésre SUP-ozással. Nagyon jó programnak ígérkezett. A BalatonPRO minden részletet egyeztetett nekünk illetve az időjárás is csodálatos napsütést és tökéletes strandidőt ígért. Utolsó pillanatban azonban néhány jó madár bevallotta, hogy ők annyira nem tudnak úszni, így a SUP-ozást inkább kihagyják. Igazából kissé csalódott voltam, azt hittem, hogy így teljes katasztrófa lesz a program, és a fele csapat a sarokban fog gubbasztani. Szerencsére a BalatonPRO a csapatépítés játékok királya és rögtönözve is tudott olyan feladatokat biztosítani, hogy mindenki jól érezze magát.

SUP bajnokság

Végül tehát az egész napos vitorlázós programba egy 2 órás SUP-ozás is lett beépítve. Azok, akik ebben részt vettek először 3 fős csapatokat alkottak, majd az első feladat az volt, hogy a lehető leggyorsabban és legstabilabban fel tudjanak állni a deszkára. Meglepő volt, de amúgy ez sokkal nehezebb, mint azt az ember gondolná. Utána bójakerülő verseny volt, majd egyénileg kellett szlalomozni időre. Nyílván itt is a leggyorsabb nyert. Akik a vitorlásról figyeltek minket, ők voltak a bírák, és ha volt még valamilyen ötletük, ők találták ki a versenyfeladatokat is. Egyébként az út alatt egy szakképzett, profi vízi mentő is így a biztonság érzés garantálva volt. Én például azért eléggé izgultam az elején, de szerencsére senkivel nem történt semmi, mindenki nagyon jól érezte magát. Miután már rendesen kifulladtunk, visszatértünk a partra és megvacsoráztunk a kikötő panorámás éttermében.

Lehet itt lesz a céges buli is

Mindenki egyet értett abban, hogy a BalatonPRO által biztosított csapatépítés játékok, és úgy az egész program nagyon megérte. Hihetetlenül jól éreztük magunkat és nagyon örültünk, hogy sikerült sort keríteni egy ilyen hétvégére. Megbeszéltük, hogy nem ez volt az utolsó ilyen program, amire elmentünk és erősen gondolkodunk azon, hogy jövőre is a BalatonPRO-hoz térünk vissza és akkor a sárkányhajózást és a quad túrát fogjuk kipróbálni.

Páran már olyan gondolatokkal is kacérkodtunk, hogy az éves céges bulit is ide kéne szervezni, természetesen nem vitorlázós napként. Azért kicsit vicces lenne az igazgatóságot elnézni, ahogy próbálnak felállni egy SUP-ra, szerintem bele se mennének. A BalatonPRO-nál azonban nagy hajó programokat is lehet szervezni, ahol 50, 100, vagy akár 200 fő is elfér. Szerintem nagyon különleges hangulatú buli lenne, kicsit eltérnénk a sablon rendezvénytermektől.