Vezeték nélküli Bosch kézi porszívó

Szponzorált tartalom

Bosch kézi porszívó

Fontos az otthonunk tisztán tartása, de akármennyit fáradozunk, a por előbb-utóbb felüti a fejét a lakás minden részén. A hagyományos porszívók kábelei mindenbe beleakadnak, sokszor nem is elég hosszú és ekkor még egy hosszabbítót is kell használni.

A Bosch kézi porszívó forradalmasította a takarítás ezen részét, hiszen akkumulátoros kivitelben is megrendelhető a homex.hu webáruházból. Nincsenek többé kábelek és elfelejthetjük a tekergőző csöveket is. Kicsi helyen elfér, ezért nem lesz útban soha. A tartozékok miatt sem kell aggódnunk, mivel a Bosch kézi porszívó speciális AllFloor HighPower keféje minden padlótípuson használható.

Az akkumulátor teljesítménye miatt szintén nem kell aggódni, hiszen egy nagyobb lakás is könnyedén kitakarítható ezzel a remek eszközzel. Ne merül le hamar, mert a modern SensorBagless technológia folyamatosan figyeli a Bosch kézi porszívó teljesítményét. Nem minden lakás egyforma, sok hozzáférhetetlen sarkot csak nagyon nehezen lehetett eddig kitakarítani, viszont a rugalmas kialakításának köszönhetően, a Bosch kézi porszívó ezekre a helyekre is könnyedén befér.

Az elmúlt időben sokat fejlődtek az akkumulátorok, ezért ez nemcsak lassan merül le, hanem rengetegszer újratölthető és semmit nem fog veszíteni a kapacitásából. A Bosch kézi porszívó kiváló befektetés, mert rengeteg időt takaríthatunk meg egy-egy takarítás alkalmával. A fogása kényelmes a SoftTouch fogantyúnak köszönhetően, és mindössze 3 kg az egész, ezért a porszívózás többet nem fog fárasztó feladatnak számítani.