Részletek a vagyonőr képzésről

Szponzorált tartalom

Személy- és vagyonőr

Úgy érzi, hogy szeretne egy hivatást, amit szívesen csinál nap mint nap? Személy- és vagyonőrnek lenni nemcsak egy szakma. Alapos képzést követel, úgy elméleti, mint gyakorlati síkon. Ha érdekli egy ilyen tanfolyam, akkor megnézheti a részleteket a weboldalra kattintva.

Minden új kezdet nehéz, de aki elszánt és úgy érzi, hogy valami újba szeretne vágni, annak mindenképp érdemes részt vennie a kurzuson. Nemcsak azért, mert magas színvonalú képzésben lesz része, hanem azért is, mert szakmai gyakorlatot szintén biztosítanak minden résztvevőnek. Ez nagy plusznak számít, hiszen gyakorlatba ültetheti mindazt, amit elméletben elsajátított.

Ezután könnyebb lesz elhelyezkednie a munkaerőpiacon, mert otthonosabban mozog majd a mindennapi feladatokban. Ha kíváncsi a helyszínekre, ahol lezajlik a kurzus, akkor megnézheti a részleteket a vokk.hu oldalon, de telefonon is felkeresheti az oktatási központot, hogy azonnal választ kapjon a kérdéseire és azonnal feliratkozzon a tanfolyamra.

Nemcsak biztonsági őr képzést nyújtanak itt, hanem fegyvervizsgát is letehet. Ráadásul férfiak és nők egyaránt szeretnek élni ezzel a lehetőséggel. Nem biztos még abban, hogy mit szeretne? Itt megnézheti a részleteket, alaposan utána olvashat mindennek, hogy aztán könnyebben eldöntse, mikor szeretne belevágni.

Azt is fontos tudni, hogy itt garanciát vállalnak a munkára, tehát, aki nem megy át a vizsgán, annak visszafizetik a pénzét és ingyenesen részt vehet majd a következő képzésen. Mindezek mellett pedig a vizsgadíjat is kifizetik. Láthatja tehát, hogy nincs mit vesztenie, ha próbára teszi a tehetségét. A program hossza 320 óra, az új képzési programnak köszönhetően pedig bővült a szakképesítéssel betölthető munkakörök listája is.

A vokk.hu oldalon megnézheti a részleteket, valamint arról is olvashat, hogy milyen fizetési lehetőségekre van opciója, kik tanítanak, kik vizsgáztatnak, valamint milyen papírokra van szükség a beiratkozáshoz. Ha munkahelyet szeretne váltani és fontos Önnek a szakképzettség, akkor ez remek lehetőség!