Megtérülő befektetés az aktív kókusz szén

Szponzorált tartalom

Aktív kókusz szén

A nem megfelelő táplálkozás és a káros szenvedélyek, amilyen a dohányzás, valamint a túlzott alkoholfogyasztás, könnyedén odavezetnek, hogy a fogaink felülete elszíneződik. A természetes fehér árnyalat lassan besárgul és teret ad a baktériumok gyors szaporodásának, aminek közvetlen következménye a szuvasodás. Ez ellen gyorsan tenni kell! Ne várjuk meg, amíg tönkremennek a rágóeszközeink, hanem időben történjen meg az aktív kókusz szén alkalmazása!

Ez a készítmény teljesen természetes összetevőket tartalmaz, amelyek gyors eredményt mutatnak. Bár először kicsit furcsán hat, mert a fogmosás közben fekete lesz bizonyos mértékben a szánk, de az öblítést követően azonnal érezhető a különbség.

Az aktív kókusz szén továbbá elpusztítja a baktériumokat, gátolja azok elszaporázását és megakadályozza a rossz leheletet. Látható, hogy több érv is szól mellette, ezért mindenképpen adjunk az aktív kókusz szén terméknek egy esélyt, hogy bizonyítson! A gazdaságos 50 grammos kiszerelés, napi 2 használat mellett, 4-5 hónapig tart ki. Adott tehát a kedvező ár-érték arány.