Gázos hőlégfúvó tartós kialakítással

Szponzorált tartalom

Gázos hőlégfúvó

Nyáron gyorsan kell dolgozniuk a kőműveseknek, burkolóknak. Minél gyorsabban el kell egyengetni a felületeket, még száradás előtt. Természetesen ez egy vérbeli szakembernek nem okoz gondot.

De a hideg, párás hónapokban sok esetben ezt a folyamatot fel kell gyorsítani, ilyenkor pedig előkerül a gázos hőlégfúvó. A kiváló hatásfokának köszönhetően, a munka gyorsabban halad majd. Egy frissen glettelt fal, esetenként több mint egy héten keresztül is szárad, sőt, gyakran ki sem szárad rendesen, ameddig be nem köszönt a jobb idő.

A magas páratartalom és a penész kézen fogva járnak. Megengedhetetlen, hogy egy új építésű ház esetében máris felüsse a fejét a penész azért, mert a falak nem lettek rendesen kiszárítva. Azonban a gázos hőlégfúvóval a nagyobb csarnokokat is be lehet fűteni, hogyha szükséges.

Mivel mobil megoldásnak számít, a kerekeinek köszönhetően, ezért gyakran alkalmazzák üzlethelyiségekben vagy egyéb helyeken, de a fagymentesítés sem okoz gondot a gázos hőlégfúvónak. A túlmelegedést gátló termosztátnak köszönhetően, a motor teljes mértékben védve van.