A tornagyűrű faanyagból készül

Szponzorált tartalom

Tornagyűrű

Az egyesületeknek nagy szükségük van a sportszerekre. A beszerzésükre a tacticsport.hu weboldalon is sort lehet keríteni, ezért érdemes itt körülnézni. A tornagyűrű felnőtteknek való változatban is kapható. A teherbírása összesen 80 kilogramm. Nem kell attól tartani, hogy a nagy tömörséggel rendelkező faanyag tönkremegy az intenzív használat során.

Maximum 2,5 méter magasságba lehet felfüggeszteni. A tornagyűrű 1,7 méteres kötélszárral rendelkezik. A vásárlói értékelések szerint, érdemes a megvásárlása mellett dönteni. A róla készült képeket meg lehet tekinteni a fent említett honlapon.

A kiszállításra kb. 3-4 hetet kell várni. A kedvezményes ár most csupán 4990 Ft, ezért mindenképpen érdemes kihasználni ezt az akciót. A tornagyűrű gyerekeknek való méretben is megvásárolható innen. Közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni a webáruházban.

A minőségre egészen biztosan nem lesz panasz, hiszen kizárólag kiváló termékek vannak a honlap felületén. Akár ingyenes kiszállítással is szóba jöhet a megrendelés.