Vezeték nélküli csengő a vendégek fogadásáért

Vezeték nélküli csengő

Nagyobb területű vagy kertes házaknál előfordul, hogy amikor a távolabbi lakrészben ügyködünk, nem halljuk a csengőt és elmulasztjuk a látogatóval való találkozást. Persze ez nem szándékos, csupán lehet, hogy nem hallatszik el a csengőnek a hangja olyan messzire. A felvetett problémára a vezeték nélküli csengő jelenti a megoldást.

A Honeywell termékeinek hatékonysága abban rejlik, hogy hordozható a hangszóró része, ezért még a kert végébe is magával viheti, hiszen 150 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Amennyiben a lakásban tartózkodik és a zajoktól nem hallaná a csengőt, a HALO keretfény 7 színnel jelzi, hogy márpedig valaki a bejárati ajtó előtt várakozik. Szabályozhatja rajta a hangerőt, de átállíthatja néma üzemmódba is, ha esetleg éjjel nem szeretné, hogy bárki szórakozásból megzavarja.

A vezeték nélküli csengő 7 különböző hanggal jelzi, hogy a vendég megérkezett az otthona elé és kiválaszthatja, hogy melyik szóljon. Rendkívül modern és elegáns designnal rendelkezik, hiszen beszerezhető fehér vagy szürke kivitelben. További előnye a vezeték nélküli csengőnek, hogy amennyiben a nyomógombot különbözőképpen nyomják meg, az másképp fog szólni. Megoszthatja a látogatóival ezt a titkot, így Ön máris tudni fogja, hogy ki az, aki éppen csengetett.

Az eszköz hangereje 84 dB, tehát maximális hangerőn akár 80 méterről is meghallja. Három elemmel működik, ami legalább 2 évig elegendő, ráadásul a vezeték nélküli csengőre még 2 év garanciát is kap. Nem is gondolná, hogy kicsi méretéhez képest mennyire hangos lehet a készülék.