Tökéletes eskövői smink a nagy napra

Esküvői smink

A nagy napon mindennek különlegesnek kell lennie. Ez alól nem kivétel az esküvői smink sem. Fontos, hogy a mennyasszony az egész esküvő alatt magabiztos maradhasson és ez csak abban az esetben lehetséges, hogyha a megjelenése tökéletes, elvégre minden tekintet rá fog szegeződni.

A The Bride csapata minden apró részletről gondoskodik, amelyekbe igény szerint beletartozhat a vendégek esküvői sminkje is. Lehetőség van egy próba sminkre is, aminek az elkészítése nagyjából 1-2 órát vesz igénybe.

Erre érdemes sort keríteni a nagy nap előtt pár héttel, mert így még kényelmesen van idő egy új elképzelés kialakítására, hogyha szükség van rá. Ahhoz, hogy minden kényelmesen történjen, az esküvői smink a megadott címen fog elkészülni.

Ezért nem kell még azért is külön rohangálni a hétvégi forgalomban. Érdemes figyelembe venni, hogy az eskuvoisminkes.com weboldalon feltüntetett árak kizárólag budapesti helyszínekre vonatkoznak. Amennyiben vidéki kiszállásra van szükség az esküvői smink miatt, azt fontos előzőleg jelezni.