Shell Pearl fülbevaló háromféle színben

Shell Pearl fülbevaló

Nem csoda, hogy a hölgyek annyira imádják a kiegészítőket. A segítségükkel sokkal szebbé tehető a megjelenés, ezért mindenképpen érdemes belőlük néhányat beszerezni. A Shell Pearl fülbevaló többféle kombinációban vásárolható meg.

A vásárlók imádják azt a típusát, ami sötétkékben, fehérben és pirosban játszik. A gyöngyök egymás alatt helyezkednek el, ezért igazán feltűnő látványt nyújtanak. A tetejüknél lévő fém egészen biztosan nem okoz majd allergiás reakciót.

A Shell Pearl fülbevaló néhány Swarovski kristállyal is el van látva, tehát a csillogására sem lehet panasz. Csupán 3100 Ft az ára, amennyiben meg szeretnék vásárolni. Ez igen alacsony árnak számít, ezért bőven megéri a rendelés mellett dönteni. Az fmgyongy.hu kollekciójában rengeteg olyan nyaklánc és karkötő van, ami tökéletesen illik a Shell Pearl fülbevalóhoz.

Ez azt jelenti, hogy érdemes megvenni egy komplett szettet. Így a nőknek indulás előtt egyáltalán nem kell azon gondolkodniuk, hogy miként válogassák össze a kiegészítőket.