Remek védelmi eszköz a kormányzár

kormányzár

kormányzár

Mindenki szeretné biztonságban tudni a kocsiját, éjjel és nappal is. Ha valaki úgy érzi, hogy nem lakik a város legbiztonságosabb kerületében, utcájában, a kormányzár elengedhetetlen lehet. Persze sokan akkor is megveszik ezt, amikor nagyon jó helyen élnek, azonban biztosra akarnak menni. De melyik fajtára essen a választás? Nem okoz csalódást a kocsitulajdonosoknak az Autolok 2000 kormányzár. Ennek a legfőbb előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség, az egyedülálló ellenálló képesség és természetesen a nagyon hatékony elrettentő hatás.

Ez a kormányzár a nemzetközi tesztelési eredmények és az autósok pozitív tapasztalatainak köszönhetően manapság az egyik legkelendőbb védelmi kellék lett. Az eszköz azért is nagyon keresett, mert jóval olcsóbb mint más, még hatékonynak mondható védelmi tartozék. Például egy speciális, beépített sebességváltó-zár árának kevesebb mint felébe kerül ez a kiegészítő és persze jóval hatékonyabb. Főleg azért jobb ez, mert a benyomott kuplunggal pillanatok alatt elvontatható a verda, míg ezen kormányzár teljes védelmet nyújt, hiszen nem kormányozható, ha ez ott van a kormányon. Ez a termék azért is profi, mert nem mechanikus.

Ezen fajták sok teszten csak másodpercekre tartották fel a munkájukban az autótolvajokat. A sofőrök, verdatulajok körében a D3S Xenon izzó is igen népszerű. Alkalmazásának a legfőbb pozitívuma az, hogy ezzel sokkal nagyobb távolságot tud megvilágítani a járgány. Ezért is sokkal jobb választás ez, mint a megszokott izzók. A vásárláskor azt is elmondják a vevőknek a szakemberek, hogy a D3S Xenon izzó fajták eltérő színhőmérsékletűek a megszokott halogén típusokhoz képest. Ezért ennek a fajta izzónak a fénye nem olvad bele a közvilágítás fényeibe. A D3S Xenon izzó többfajta színhőmérsékletben beszerezhető. A két leginkább kelendő a 4300K és 6000K változat. Mind a kettő megvehető az autoolajshop.hu internetes boltban. Itt nem csupán a magas nívó és garancia adott, hanem az elfogadható árak is. Ezért tanácsos itt vásárolni. Ezen kívül temérdek más produktum is megrendelhető.