Plató burkolat, a fizikai hatások ellen

Plató burkolat

A környezeti hatások gyakran nagyon megpróbálják a fém részeket, ezért ezeket nem árt külön védelemmel ellátni. Ha kimondottan azért vásároltunk platós kocsit, hogy kihasználjuk a tágas raktérben rejlő lehetőségeket, akkor gondoljunk a plató burkolat alkalmazására! Ennek főként az idő előrehaladtával látjuk hasznát. A rendszeres, áruk fel- és lepakolása során ugyanis akarva-akaratlan, de sérül a felső fényezett réteg.

Ez tovább is fokozódhat, amit a folyamatos erős napsugárzás és az esőzések súlyosbítanak. Voltaképpen megtörténhet, hogy egy teljesen új kocsi esetén már egy év elteltével megjelennek a rozsdafoltok a fémszerkezeten, amit rendszeresen ér a terhelés. A plató burkolat ezt a helyzetet nem engedi meg kialakulni! A nagy sűrűségű HDPE polietilénből gyártott termék ugyanis teljes egészében lefedi a csomagteret.

A fényezés extra védelméért még alátét fólia is rendelhető. A plató burkolat nem csak remekül mutat, de éveken át minden karbantartás nélkül végzi a fontos feladatát. A design elem fokozásáért és a további védelemért még peremvédő szett is kapható. A hátsó ajtót is teljesen beborítja a plató burkolat, így ezt a részt is biztonságban tudhatjuk. Nem csak önmagában előnyös, mert roló, fedél vagy felépítménnyel együtt is gyakran használják.

Könnyen tisztítható, és jó befektetés, amit nem éri meg elszalasztani. A további részleteket megtaláljuk az alpex4x4.hu oldalon. Kattintsunk bizalommal, és ismerjük meg a plató burkolat minden sajátosságát, nem beszélve a jutányos árakról. Megéri a plató burkolat elemeket már a jármű megvásárlását követően azonnal felhelyezni, de ezt utólag is bármikor elvégezhetjük, ha ennek szükségét érezzük!