Pálinkás pohár karácsony idejére

Pálinkás pohár

Karácsony táján mindig összegyűlik egy kicsit a család. Ilyenkor jólesik iszogatni a pálinkás pohár használatával. Lassacskán megkezdődik a régi, szép emlékek felidézése. A hangulat egyre kellemesebbé és meghittebbé válik.

Hamarosan megtörténik a vacsora felszolgálása. Ekkor is nagy élvezetet jelent a finom, házi készítésű nedűk kóstolgatása. A karácsonyt pedig szépen lassan a szilveszter váltja. Ilyenkor is igen nagy szükség van a pálinkás pohár segítségére.

Az sem jelent akadályt, ha valaki inkább pezsgőt szeretne fogyasztani, mert a White Crystal kínálatával lehetősége nyílik erre. A művészi gravírozás jól mutat az üveg felületén. Egyenes és csavart változatban áll a vevők rendelkezésére. Ha a célt az ünnep során történő, családi használat jelenti, akkor egy készletnyi pálinkás pohár fog kelleni.

Így mindenkinek jut majd belőle egy-egy darab. Az ára a mérettől, a kialakítástól és a díszítettségtől függ. Olcsóbb és drágább változatban is lehetséges a megrendelés. Jó, ha a készlethez tartozik egy tárolásra szolgáló díszdoboz.