Nagyobb gyerekeknek való Phlatt ball korong labda

Szponzorált tartalom

Koronglabda

Azoknak a gyermekeket, akik már labdázni tudnak, de a felnőtteket is számos ötletes szabadtéri játékok várják. A Phlatt ball korong labda a frizbi és a labda keveréke. Az ötletes műanyag szerkezetnek két formája lehet.

Amíg a levegőben forog, labdaformát ölt, aki elkapja, az össze tudja lapítani és ekkor frizbivé változik. Így könnyebb eldobni, de labdaként könnyebb elkapni. A Phlatt ball korong labda tervezői 5 színkombinációban készítik.

Az ötletes forma hiányt képez a túltelített játékok piacán, hiszen formaváltó labda eddig nem volt. Arról nem is beszélve, hogy a csomagok között is jobban elfér egy olyan játék, ami lapos is lehet, majd magától, vagyis a forgástól labdává alakul. A lapos Föld elméletről már sokan hallottak, de a lapos labda valódi újdonág. 5 éves kortól ajánlott, de felnőtteknek is jó időtöltés.

A Phlatt ball korong labda több méretben és színváltozatban is készül, sőt, olyan modell is van, amelyik a sötétben világít. A szép idő elkezdődött, a szabadidős játékokhoz pedig kiváló ez az újdonság.