Monitor konzollal a helyhiány ellen

Monitor konzol

Az otthon legtöbbünknek a legfontosabb dolgok egyike, hiszen életünk legnagyobb részét ott töltjük és a meghatározó események zöme is a falak között történik. Nem csoda tehát, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a lakásunk minden igényt kielégítő berendezésére. A szobák méretéből adódóan, sajnos sokan küszködünk helyhiánnyal, amit például monitor konzol beszerelésével enyhíthetünk.

A mai LCD vagy LED tévék mérete már az egeket veri, így egy hagyományos asztalra helyezve sokat elfoglalhatnak a szoba területéből. Ezt a kellemetlenséget azonban gond nélkül kicselezhetjük, ha a készüléket a falra vagy éppen a mennyezetre rögzítjük. Az általában acélból készült szerkezetek, nem csupán praktikusak, de tartósak és megbízhatóak is.

A boltok választékát bújva, törekedjünk a televízió méretéhez és súlyához passzoló monitor konzolt választani. Ráadásul ne feledjük, hogy a hasznosságán kívül, rendkívül rendhagyónak és dizájnosnak is hat a falra szerelt vagy a plafonból „kinövő” óriástévé. A monitor konzol online megvétele csupán néhány kattintás.