Jó befektetés az infra LED

Infra LED

Egy biztonsági rendszer esetén teljesen alap elvárás, hogy sötétben is megfelelően működjön. A vagyonvédelemben gyakran használt infra LED kamerák a szabad szemmel nem látható fényforrásokat használják fel, így akár teljes sötétségben is kivehetőek személyek a felvételeken.

Ez a technológia először a hadiiparban látott napvilágot, aztán áttevődött a kereskedelmi termékekbe is, ezzel felfejlesztve a modern biztonsági rendszereket. A nagy kínálatnak hála az infra LED szerkezetek, már nem olyan drágák, így szinte bárki számára elérhetők. Jelentős költségmegtakarítást jelentenek, ugyanis a nem infra technológiák esetében valamilyen pluszvilágítást kellett alkalmazni, hogy a felvételek használhatóak legyenek.

Ez azonban megemelte az üzemeltetési költségeket. Az infra LED ugyanakkor, már nincs erre rászorulva, így csak egyszeri befektetést jelent a megvásárlása. Érdemes odafigyelni a rendelésnél, ugyanis az infra szűrő hiányában a nappali képek nem lesznek tökéletesek. Kérjük ki minden esetben szakember tanácsát a vásárlásnál, ha nem vagyunk jártasak az infra LED technika körében!