Előnyöket biztosító mobil gázolajkút

Mobil gázolajkút

Gondoskodjunk cégünk járműinek üzemanyag utánpótlásáról egyszerűen és hatékonyan! Nincs szükség arra, hogy mindig felkeressünk egy a közelben lévő töltőállomást, amelyeknek az árai gyakran változhatnak. Ha amúgy is előnyös az önellátás, akkor megtérülőek lehetnek a konténerkút árak is, amelyeket kifizetve egy jelentős befektetést eszközlünk. Az jelenlegi jogszabályok szerint, ilyen mobil állomásokból 3 is elhelyezhető egy földrajzi számon, ha azok mindegyike el van látva saját kiszolgáló egységgel.

Egyenként összesen 30 000 liter üzemanyag tárolható a kutakban, de lehetőség nyílik arra, hogy minimum 15 méteres védőtávolságra egy 100 000 liter űrmértékű tárolóegységet is elhelyezzünk, és csatlakoztassunk. A konténerkút árak hosszú távon megtérülőek és remek befektetésnek számítanak. A modern rendszerek ugyanis akár 25-30 évig is könnyedén kiszolgálják igényeinket, ami igen hosszú idő. Könnyedén szállíthatók, a sérülés gyorsan észrevehető és a hozzáférhetőség lehetőséget ad a kényelmes, hatékony javításra.

A konténerkút árak bárhogyan is nézzük, megérik a kifizetést. Egy olyan vállalkozás pedig, amelyik rendszeresen költözteti a telephelyét, miközben a járműpark folyamatos üzemanyagpótlásra szorul, a költségeit mérsékelheti a mobil gázolajkút beszerzésével. Érdemes többet megtudni ezeknek az előnyeiről az uzemanyagtartaly.hu oldalon. Az időtálló és környezeti hatásoktól védett egységek minden olyan kiszolgáló egységgel fel vannak szerelve, amire csak szükség van. Természetesen az átköltöztetés esetén a mobil gázolajkút új helyét is kellőképpen biztosítani kell.

Erre mindig fordítsunk fokozott figyelmet még akkor is, ha nem marad sokáig egy helyben a tároló! Elsődleges a biztonság, hiszen tűzveszélyes és környezetszennyező anyagról van szó. A mobil gázolajkút el van látva biztonsági berendezésekkel, amelyek jelzik az esetleges sérülést, hogy azok gyors kijavítása megtörténhessen. Ismerjük meg részleteiben a mobil gázolajkút minden paraméterét és amennyiben elnyeri tetszésünket, akkor rendeljük azt meg és használjuk ki sajátosságait cégünk fejlesztésére!