Életbiztosítások havi díja: mennyibe kerül?

Életbiztosítás

Azon gondolkodik, hogy életbiztosítást köt? Akkor jó helyen nézelődik! Ha kíváncsi mennyibe tud kerülni egy életbiztosítás, itt típusonként megtalálja a havi költségeket. Természetesen nem mindegy az sem, hogy milyen konstrukcióban gondolkodik. A balesetbiztosítása esetében a Signal, az Union és Uniqua ajánlatai vannak összehasonlítva. Mindegyiknél kb. 1300-1400 Ft kell fizetnie. Itt információt kaphat arról is, hogy milyen feltételekkel igényelhető kockázati életbiztosítás.

Ebben az esetben elsősorban az egészségi állapottól függően állapítják meg a díjakat. Számít a kor és az esetleges dohányzás is. Körülbelül 4-7 ezer Ft kell kifizetésre kerüljön. A gyermekeknek gyűjtött megtakarítások nagyon népszerűnek számítanak. Az itt található adatok alapján, érdemes minél hamarabb felkeresni a cégeket. A szakemberek meg tudják mondani, hogy a konstrukció lejártakor mennyi pénzre lehet számítani. Körülbelül 6-8 millió Ft gyűjthető össze, ami nagyon jól fog jönni 18 éves korban, hiszen ilyenkor kezdőd(het)nek a felsőfokú tanulmányok.

Itt igénybe veheti egy kalkulátor segítségét is. Csupán néhány adatot kell megadnia, ha gyors eredményt szeretne. A szakemberek hamarosan vissza fogják hívni és minden kérdésére válaszolnak. Már rengeteg tapasztalatuk van ezen a területen, tehát biztosan nem fog bennük csalódni. A független portál 31 cég ajánlatait képes megmutatni. Magyarország bármelyik részén alkalma nyílik a tanácsadásra. A specialisták segítségével eldöntheti, hogy melyik típusú életbiztosítás való Önnek.

Itt kiderülhet, hogy pontosan mi az a kockázati életbiztosítás. Ez egy olyan konstrukció, aminél a pénz kifizetése a kockázati esemény megtörténtekor valósul meg. Ha nem lesz semmi baj, akkor pedig elvész a megtakarítás. Az elérési biztosításoknál a kedvezményezett akkor kapja meg a pénzt, ha még életben van a futamidő lejártakor. Ennek a típusnak nem túl nagy a hozama. A vegyes életbiztosítással ugyanez a probléma, úgyhogy leginkább a megtakarítással kombinált életbiztosításokat érdemes választani.