Egyszerűen használható fogfehérítő lámpa

Fogfehérítő lámpa eredménye

Szeretnénk visszanyerni fogaink teljes szépségét? Akkor érdemes kicsit jobban odafigyelni az egészségünkre minden szinten. Nem mindegy például, hogy mit eszünk és azt mikor tesszük, ahogyan az sem, milyen gyakran mosunk fogat. Ezenkívül azonban még bevethetünk különféle technikákat a biztos eredmény érdekében, amilyen többek között a fogfehérítő lámpa. Ez a termék egyszerűen zseniális.

Sok időt, energiát szántak arra, hogy megalkossák és tökéletesítsék. A használata igazán egyszerű. Egy fogsínből és hátsó elemtartó részből épül fel. A fogfehérítő lámpa 6 darab LED izzót tartalmaz. A használati utasítást követve, egy kezelés időtartama 45 perc, amit követően akár már azonnal érezhető lesz a különbség.

Teljesen fájdalommentes és egyszerű a működése. Az alkalmat követően ugyanakkor adott ideig nem szabad enni, inni vagy cigarettázni, és 2 napon át nagyon figyelni kell az élelem milyenségére, kerülve a színes ételek, italok magunkhoz vételét. A fogfehérítő lámpa alapos munkát végez, amivel meg lehetünk elégedve minden körülmény között.