Az M-Acryl kád letisztult és elegáns

Kényelmes kialakítás

Az otthonunk kényelme nem szabad, hogy luxus legyen. Természetessé kell tenni, amit minden hétköznap élvezhetünk. Egy nehéz nap után igazán pihentető a kiadós, forró fürdő. Ehhez viszont szükségesek a megfelelő körülmények.

A letisztult dizájnnal rendelkező M-Acryl kád remekül mutat minden fürdőszobában, a modern kivitelezésnek köszönhetően. A formája letisztult és többféle modellben kapható, amelyek különböző előnnyel rendelkeznek.

Fontos, hogy legyen mindennap néhány percünk lazítani, elvégre sokunknak telnek stresszesen a napjai. Az M-Acryl kád számos kényelmi funkcióval lett ellátva. Nekünk pedig nincs más dolgunk, csak élvezni ezeket. Az ergonomikus kialakítás igazán élvezetessé teszi a fürdőzést, amibe így könnyen belefeledkezhetünk.

Ez nem is csoda, hiszen a fejpárnának külön hely lett kialakítva. Sok kád esetében a csaptelepet különállóan kell felszerelni, azonban az M-Acryl kád peremére felszerelhető egy dizájnos csaptelep, ami nemcsak hasznos, de remekül fog mutatni. Ezekkel a remek berendezésekkel biztosíthatjuk az otthon maximális kényelmét.