A reszponzív webdesign hasznos dolog

Szponzorált tartalom

Reszponzív webdesign

Régebben arról szólt ez a téma, hogy a weblapoknak volt egy optimális mérete és ezt az adott monitorok felbontásához méretezték, ami az idő múlásával és a monitorok felbontásának növekedésével egyszerre nőtt. A reszponzív webdesign leginkább arról szól, hogy van egy weblap, ami minden készüléken megfelelően jelenik meg és tökéletesen olvasható.

Ennek a remek dolognak négy kulcseleme van. A kulcsfontosságú strukturális elemeinek mindenképp rugalmas méretezésűeknek kell lenniük, annak érdekében, hogy a változó képernyőméreteken tudjon csökkeni, vagy nőni. Természetesen a képeknek szintén rugalmasnak kell lenniük, szintén a képernyő méretek miatt.

A reszponzív webdesign lényege, hogy az oldalra látogatók készülékeinek képernyője méretét tudják módosítani. Például, ha régebbi böngészőbe is szeretné az alkalmazást használni, akkor szükség lesz java scriptre, szóval nem lehet ezt hanyagolni ilyen esetekben. Olvasson utána a hasznos jellemzőinek az interneten és tudjon meg Ön is többet a dologról!