A Michael Kors óra exkluzív megjelenése

Michael Kors óra

A termékek kialakításánál a precízség mindig alapfeltétel, illetve a vásárlók részéről követelmény. A Michael Kors óra üde színfoltot jelent a márkás darabok piacán, hiszen a termékekben a pontos kivitelezés, az exkluzív külső megjelenéssel párosul.

Legyen szó sportosan elegáns, vagy hagyományosabb kialakítású kellékekről, ezek valóban viselői ékei. A szíjaik tekintetében a valódi bőr és a szilikon mellett a high tech kerámia is meghatározó anyag. A márka tervezője a pályafutását, a New-Yorki divat intézetben végzett tanulmányai során kezdte, ahol egyébként először 19 évesen ruhákat kezdett tervezni. A sikerre nem kellett sokáig várni, hiszen első kollekciója már néhány év alatt világhírűvé tette a tervezőt. Ahogy a ruházati termékeit, cipőit, valamint táskáit, úgy a Michael Kors óra kollekcióit is a stílus és a minőség megfizethető árral párosított kombinációja tette igazán népszerűvé.

A márka a termékek kivitelezése során a hölgyekre és az urakra egyaránt gondolt. Így minden nem tagjai megtalálják a nekik tetsző darabot.