A mérőeszköz kalibrálás elengedhetetlen.

Mérőeszköz kalibrálás

Minden autószerviz esetében elvárás a pontos, megfelelő működés, hiszen másképpen nem lehetne szavatolni azt, hogy az adott műhely rendben el tudja látni a feladatát; egy nem jól működő mérőeszköz például nagyban befolyásolni tudja egy műhely hatékonyságát. Amennyiben Ön autószervizet üzemeltet, a mérőeszköz kalibrálás Önnél is sorra kell, hogy kerüljön évi rendszerességgel. Ezt a munkát a Tools Control remekül el tudja látni!

Miért pont erre a cégre érdemes bízni a feladat elvégzését?

Azért, mert a cég nagy megbecsülésnek örvend a szakmán belül. Mindez annak köszönhető, hogy a megfelelően képzett humán munkaerőn felül a Tools Control rendelkezik a szükséges laboratóriumi körülményekkel is, melyek elengedhetetlenek akkor, ha valaki pontos munkát szeretne végezni.

Miért nem elég csak ránézésre megállapítani valamit?

Mert szakmai felülvizsgálat nélkül a lappangó hibák, a nem megfelelő beállításokból fakadó gondok teljesen félre tudják vinni egy szerviz munkáját. S mivel a hibák ilyenkor óhatatlanul kibuknak, így akár jelentős összeget is spórolni lehet azzal, ha valaki időben elvégezteti a mérőeszközök kalibráltatását – arról nem is beszélve, hogy ez az eljárás a hatékonyságra is óriási hatással tud lenni!

Nem működhet szerviz kalibrált eszközök nélkül!

Egy átlagos szerviz esetében nagyjából 80 olyan eszköz szokott előfordulni, amelynél mindenképpen el kell végeztetni a kalibrálást – évente akár több alkalommal is. Így aztán nemhogy ajánlott, de egyenesen szükséges lesz az ilyen jellegű feladatvégzést olyan cégre bízni, mint amilyen a Tools Control. Szerencsére a vállalkozás esetében a feladatok automatizáltak, gyorsan elvégezhetőek, így aztán az egész nem igényel hosszan elhúzódó munkaórákat.

Mi tartozik a szolgáltatáshoz?

Többek között az akkreditálás, a hitelesítés, a mérések, a kalibráció maga, az újrakalibrálási idő érvényesség beállítása, sőt az ellenőrzése is. Mivel a Tools Control közel 130 különböző típusú berendezés esetében képes elvégezni a felülvizsgálatot, így nem nagyon akad olyan eszköz, amivel ne tudna megbirkózni.

Hogyan igényelhető a kalibráció?

Úgy, hogy felveszi a kapcsolatot a céggel telefonon, e-mailben, netes felületen vagy személyesen, és árajánlatot kér! Ha ez megtörténik, onnantól kezdve már nagyon gyorsan kiépül a felek közötti munkakapcsolat, mely meg tudja alapozni egy sikeresen működő autószerviz reputációját.