A magyar pezsgő örök értékünk

Magyar pezsgő

A nemzeti italunknak kétségtelenül a pálinkát tartjuk, pedig másban is tudunk remekelni. A magyar pezsgő nagyon előkelő helyet vívott ki magának a nemzetközi vonalon. Ez a siker nem másnak köszönhető, mint a Törley pezsgőgyárnak, ami már majdnem másfél évszázada nyújt elérhető minőséget mindenkinek.

A nagy múltú pezsgőmanufaktúra megküzdött a már ismert névvel rendelkező konkurenciákkal, de a világháborút is átvészelte. Hogyan teremthet egy ilyen kis ország, mint a miénk, ilyen időtálló, nemzetközileg elismert értéket? A magyar pezsgő francia szaktudással, ugyanakkor a hazai termőföldek fantasztikus adottságaival és a helybéli dolgozók szorgalmával készült.

A tapasztalat mellett, az autentikus értékek is megmaradtak, bár a technológiai előrelépéseket követte a gyártás, a tiszta, kiváló minőségű alapanyagok használatát mindig is megőrizte. A magyar pezsgő így nemcsak az ízlelőbimbóknak okoz örömet, de a magyar szíveket is büszkeséggel tölti meg. Ha ünnepről vagy csak hétköznapi italozásról van szó, a Törley sohase maradjon ki!