A Hitachi kisflex kompakt és praktikus

Hitachi kisflex

A barkácsolás világában soha nem elég, ha csak egy gép vagy szerszám áll rendelkezésre. Az ezermestereknek mindig rendelkezésükre áll egy vagy több alternatíva egy adott feladat elvégzésére. A Hitachi kisflex pont egy ilyen megoldást jelent. A kisebb barkácsolási feladatok ellátására a könnyű és megbízható gépek a legalkalmasabbak. A kisméretű sarokcsiszolók nagyon hasznosak, amikor rövid ideig, kis felületet kell megdolgozni. A 115 mm átmérőjű vágókorong segítségével vékony zártszelvények, csövek vagy egyéb műanyag szerelvények könnyedén szabhatóak, úgy, hogy a Hitachi kisflex használója nem fárad el közben.

Az 1,4 kg súlyú gép kényelmes fogást és stabil tartást biztosít. Bátran ajánlható az amatőr barkácsolóknak, vagy annak, aki minőségi és megbízható Hitachi barkács terméket szeretne vásárolni otthonába. A Hitachi kisflex kompakt, könnyű és rövid gép. A könnyűfém hajtóműházának és kiváló motorhűtésének köszönhetően hosszútávon nagy biztonsággal és megbízhatósággal használható. A nagy igénybevétel esetén is állja a sarat.

Ha nemcsak vágni, csiszolni szeretne, hanem fúrni és csavarozni is, abban a Hitachi szintén kiváló partner lehet. A Hitachi fúró változatok nagyszámban elérhetők teljesítménytől és felhasználás céljától függően. Mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb fúrógépet a gyártó választékában. Minden Hitachi fúró megbízható és erős motorral szerelt barkácsgép. A meghajtásról pedig vagy akkumulátor, vagy elektromos hálózati áramellátás gondoskodik. Mindkét esetben a fúró kiváló teljesítmény leadásra képes, így akár fúrni, akár csavarozni szeretne, a Hitachi fúró megállja a helyét.

Az akkumulátoros kivitel extra képessége a hordozhatóság. Bárhol munkára fogható, nem szükséges vezetékes áramellátás hozzá. Ez sokat hozzáad a termék népszerűségéhez. A Hitachi fejlett mérnöki tervezést és tesztelési módszereket alkalmaz termékei minőségének fokozására. A legjobbat nyújtják minden téren. Így a végfelhasználók a Hitachi márkanévvel garantáltan kiváló minőségű, és hosszútávon megbízható szerszámokat vehetnek kezükbe.