A Cese IH kimagasló teljesítményre képes

Case IH traktor

A szántás, boronálás, permetezés és vetés mellett, a traktorok egyéb feladatok ellátására is alkalmasak, a megfelelő adapterek csatlakoztatásával. Ezek az erőgépek kimagasló teljesítménnyel rendelkeznek, mint a Case IH gépcsalád tagjai is. A jellemzően traktorok és egyéb erőgépek mellett, kombájnok is szerepelnek a repertoárban.

A kiemelkedő teljesítmény adott ezeknél a gépeknél. Előfordulhat, hogy kimagasló erőátvitelre van szükség és ilyenkor a Case IH akár 680 LE teljesítményű gépei könnyedén bevethetőek, adott esetben még lánctalpas kivitelben is, a talajviszonyoknak megfelelően.

Az óriási monstrumok akár 20 tonna önsúllyal is képesek óriási területeket megművelni és gyorsaságuk, hatékonyságuk semmi máshoz nem fogható. A Case IH erőgépek széles választékban kapahatóak a gigafarm.hu termékpalettáján.

A holnapra ellátogatva megismerkedhet bárki a különböző mezőgazdasági gépekkel és a hozzájuk tartozó adapterekkel. Itt bármilyen kérdésre választ találhat és ha mégsem, kérdezze a cég szakembereit!